Klasina van der Hoek
Over

Klasina van der Hoek

Het liefst fotografeer ik op een natuurlijke manier, dus geen standaard geposeerde foto’s, maar échte momenten, emoties en zo spontaan mogelijk. Sfeervolle en verhalende foto’s in een ongedwongen stijl.

Ben jij op zoek naar een fotograaf voor jullie bruiloft, een mooie (zakelijke) portretfoto, een fotoreportage voor een familie evenement of een andere soort fotografie?

Neem gerust contact op voor meer informatie, ik help je graag!

Klasina van der Hoek
 • Wat een prachtige foto’s! De foto’s van ons maar ook de portretten van de gasten, zo mooi en kleurrijk.

  Dankjewel dat je er bij was op onze bruiloft.

  Babs
 • Hoi Klasina,

   

  Wat een mega mooie foto’s! Echt heel leuk, alle mooie herinneringen komen weer naar boven! Dankjewel voor alles.

  Paul
 • 10 out of 10! Beautiful photos, and great communications! Exceptional communication, stunning photos that captured the essence of our wedding day perfectly. Highly recommended for anyone seeking a talented and friendly wedding photographer. Thank you, Klasina!

  Roxana Kuijpers
 • Namens Van Vuuren Deuren ben ik in contact gekomen met Klasina. Wij zijn een fabrikant waarbij onze deuren uiteindelijk in heel Nederland (en daarbuiten) worden afgehangen in de meest uiteenlopende gebouwen. Veel van deze projecten willen we graag vastleggen en hiervoor sturen we Klasina op pad. Voor ons is het van belang dat de fotograaf goed zelfstandig haar werk kan doen en hierbij onze wensen goed in kaart heeft. Dit doet Klasina uitstekend. Inmiddels heeft ze meerdere projecten op de foto gezet, waarbij de foto’s (niet geheel onbelangrijk) er ontzettend mooi uitzien. Maar ook in de communicatie is ze duidelijk en qua planning flexibel beschikbaar. Kortom: een prettige samenwerking.

   

  Jorco van Hezel – marketingafdeling Van Vuuren

  Van Vuuren Deuren
 • Klasina heeft met ons een familieshoot gedaan. Ze stelde een prachtige plek voor in het bos. Ze heeft leuke ideeën en probeert het spontane moment te pakken en vast te leggen. We hebben een heel gezellige ochtend gehad en prachtige foto’s als resultaat, zelfs met een aantal wiebelende peuters erbij 😉

   

   

  Hanna Heerkens
 • Op zoek naar meer casual business foto’s in plaats van de corporate profielfoto’s met pak/stropdas, kwam ik bij Klasina uit. Ik ben heel blij met de zakelijke profielfoto’s die Klasina heeft gemaakt. De foto’s zijn zeer professioneel en ook zeer verschillend geworden. Ik ben enorm tevreden met het resultaat. Haar persoonlijkheid maakt de fotoshoot laagdrempelig, waardoor zelfs de wat formele poses spontaan en toch zakelijk tot hun recht komen. Ik pas deze foto’s toe op mijn websites, offertes en linkedIn en kan haar zeker aanraden aan de wat meer zakelijke sectoren en consultancy.

  Roderick Knipsael
 • Ik heb Klasina gevraagd om foto’s te maken van mijn werk en mijn bedrijf. De opdracht was om geen standaard fotoreportage te maken, dat is zeker gelukt en ik ben enorm tevreden over het geleverde werk. Klasina is super in de omgang en stelde mij en de modellen enorm op het gemak, het voelde meteen relaxt en vertrouwd.

  Rene, HFDZK
 • Ik ben zo trots op onze foto’s! Klasina creëerde een ongedwongen sfeer, wat zorgt dat je lekker jezelf blijft met een camera op je gericht. Heerlijk die levendige foto’s, Dankjewel!

  Mirella Bouley